Аеродром

Полазна тачка за све летове које обавља Авиолет је аеродром "Никола Тесла" у Београду.

aviolet charter map

О Авиолету

Авиолет је посебан бренд за чартер превоз спрског националног превозиоца Air Serbia.

Пријава на лет у Београду:

  • Пријава на летове Авиолета врши се на Терминалу 1 београдског аеродрома "Никола Тесла".
  • Предвиђена су три Авиолет шалтера за пријављивање путника на лет. Молимо Вас да дођете на аеродром најмање 120 минута (2 сата) пре предвиђеног времена полетања. Имајте на уму да се шалтери за пријављивање путника затварају 45 минута пре полетања.
  • На аеродрому у Београду дочекаће Вас представници тур оператора који организује Ваше путовање како би Вам били на услузи током процедуре пријављивања на лет и дали сва потребна обавештења.

Пртљаг

Сваки путник има право на бесплатан превоз 23 кг предатог пртљага и 8 кг ручног пртљага. Молимо Вас да имате у виду ограничен простор за одлагање ручног пртљага у путничкој кабини.

За прекорачење овог лимита предвиђена је наплата од €6 по килограму. Плаћање вишка пртљага врши се готовински или кредитном картицом на наменском шалтеру на Терминалу 1 аеродрома "Никола Тесла".

За сваки захтев у чартер саобраћају који није специфициран условима приказаним на www.aviolet.rs, важе правила као у редовном саобраћају.

У авиону

Конфигурација путничке кабине на нашим Boeing 737-300 авионима који саобраћају са Авиолетовим ознакама предвиђа 144 комфорно размакнутих седишта у једној класи.

Авиолет ће Вас на свим чартер летовима послужити бесплатним ланч пакетом који укључује сендвич, бочицу воде и воћну штанглицу.

Услед ограниченог простора у авиону располажемо малим бројем ћебади, стога Вас молимо да исто понесете на пут уколико мислите да ће Вам бити потребно.

Плаћање за duty free артикле и друге производе може се вршити само у готовини - у еврима или динарима. Молимо Вас припремите ситнину.

На дестинацији

Након слетања, представник tour оператера ће се побринути да стигнете до свог крајњег одредишта.

Када дође време за повратак у Београд, tour оператер ће Вас допратити до шалтера за пријављивање путника за Авиолет.

Tour оператери

Молимо Вас да сва питања везана за Ваш пакет аранжман упутите представнику tour оператера.

У десном менију можете наћи списак свих tour оператера са којима сарађујемо.

Контакт за Авиолет

Уколико имате питања везана за превоз Авиолетом, молимо Вас да ступите у контакт са нама преко доле наведених друштвених мрежа.

 

Авиолет Вам жели удобан лет и пријатан одмор.